Gekleurde lenzen

 • Cooper Vision Expressions Colors (1) – Gekleurde lenzen- Lenson.nl – Verzendkosten € 5.00

  0 out of 5

  Expressions Colors zijn gekleurde maandlenzen van de producent Cooper Vision. Let op! Het kleureffect van gekleurde lenzen verschilt afhankelijk van uw natuurlijke oogkleur. Expressions Colors zijn dekkende opaakgekleurde lenzen die een natuurlijke donkere oogkleur veranderen. Deze lenzen zijn niet alleen mooi maar zijn ook extra comfortabel en heel gemakkelijk te hanteren.

  12.90
 • Soleko Queen’s Twins (2) – Gekleurde lenzen- Lenson.nl – Verzendkosten € 5.00

  0 out of 5

  Queen’s Twins zijn gekleurde maandlenzen van de producent Soleko. Let op! Het kleureffect van gekleurde lenzen verschilt afhankelijk van uw natuurlijke oogkleur. Queenâs Twins zijn geheel dekkende kleurlenzen voor het optisch veranderen van de eigen oogkleur, zonder de pupil te bedekken. De twee kleurlagen creëren een diepe blik en charmante oogopslag, terwijl de donkere ring de oogkleur op een elegante manier versterkt.

  18.90
 • Soleko Queen’s Trilogy (2) – Gekleurde lenzen- Lenson.nl – Verzendkosten € 5.00

  0 out of 5

  Queen’s Trilogy zijn gekleurde maandlenzen van de producent Soleko. Let op! Het kleureffect van gekleurde lenzen verschilt afhankelijk van uw natuurlijke oogkleur. Queen’s Trilogy zijn geheel dekkende kleurlenzen voor het optisch veranderen van de eigen oogkleur, zonder de pupil te bedekken. De lens heeft drie kleurlagen die zorgen voor een contrastverhogend effect en een intense oogopslag. Mooi voor zowel dagelijks gebruik als voor op feestjes.Â

  21.00
 • Alcon FreshLook ColorBlends (2) – Gekleurde lenzen- Lenson.nl – Verzendkosten € 5.00

  0 out of 5

  FreshLook ColorBlends zijn gekleurde maandlenzen van de producent Alcon. Let op! Het kleureffect van gekleurde lenzen verschilt afhankelijk van uw natuurlijke oogkleur. FreshLook ColorBlends zijn geheel dekkende gekleurde maandlenzen met een kleurloze opening voor de pupil, die de natuurlijke oogkleur veranderen. Ze bestaan uit drie kleurlagen wat zorgt voor een meerkleurig en natuurlijker effect van jouw ogen. De lenzen hebben een geverfde irisring die zorgt voor een meer intensievere blik. FreshLook ColorBlends zijn voor alle oogkleuren geschikt, op bruine ogen geven echter de kleuren Honey and Pure Hazel het beste resultaat.

  21.74
 • Bausch & Lomb SofLens Natural Colors (2) – Gekleurde lenzen- Lenson.nl – Verzendkosten € 5.00

  0 out of 5

  SofLens Natural Colors zijn gekleurde maandlenzen van de producent Bausch & Lomb. Let op! Het kleureffect van gekleurde lenzen verschilt afhankelijk van uw natuurlijke oogkleur. SofLens Natural Colors zijn dekkende lenzen met een kleurloze opening voor de pupil die een natuurlijk donkere oogkleur veranderen. Ze komen in 8 spannende kleuren. De lens is geschikt voor zowel lichte als donkere ogen.Â

  21.90
 • Alcon FreshLook Colors (2) – Gekleurde lenzen- Lenson.nl – Verzendkosten € 5.00

  0 out of 5

  FreshLook Colors zijn gekleurde maandlenzen van de producent Alcon. Let op! Het kleureffect van gekleurde lenzen verschilt afhankelijk van uw natuurlijke oogkleur. FreshLook Colors veranderen de natuurlijke oogkleur en bestaan uit één kleurlaag, met een kleurloze opening voor de pupil, wat een gelijkmatiger kleurresultaat biedt. Geschikt voor alle oogkleuren.

  22.90
 • Alcon FreshLook Dimensions (2) – Gekleurde lenzen- Lenson.nl – Verzendkosten € 5.00

  0 out of 5

  FreshLook Dimensions zijn gekleurde maandlenzen van de producent Alcon. Let op! Het kleureffect van gekleurde lenzen verschilt afhankelijk van uw natuurlijke oogkleur. FreshLook Dimensions versterken je natuurlijke oogkleur of geven een lichte tint. Deze lenzen hebben een gekleurde irisring wat zorgt voor een intensievere blik. De lenzen zijn ontwikkeld om diepte en dimensie in je ogen te creëren en zorgen er bovendien voor dat je ogen er groter en helderder uitzien.

  22.90
 • Eyemed Technologies ADORE Dare (2) – Gekleurde lenzen- Lenson.nl – Verzendkosten € 5.00

  0 out of 5

  ADORE Dare zijn gekleurde maandlenzen van de producent Eyemed Technologies. Let op! Het kleureffect van gekleurde lenzen verschilt afhankelijk van uw natuurlijke oogkleur. ADORE Dare versterken de natuurlijke oogkleur en hebben een vergrotend effect. Net als cirkellenzen accentueren ze de contouren rond de iris voor een verbluffend resultaat. ADORE zijn Italiaanse kwaliteitslenzen, bekend om hun hoge draagcomfort, de hele dag lang. Kies voor het beste resultaat een kleur die dichtbij je eigen oogkleur staat.

  31.00
 • Eyemed Technologies ADORE Tri-tone (2) – Gekleurde lenzen- Lenson.nl – Verzendkosten € 5.00

  0 out of 5

  ADORE Tri-tone zijn gekleurde maandlenzen van de producent Eyemed Technologies. Let op! Het kleureffect van gekleurde lenzen verschilt afhankelijk van uw natuurlijke oogkleur. ADORE Tri-tone zijn geheel dekkende lenzen met een kleurloze opening voor de pupil en veranderen de natuurlijke oogkleur. De drie lagen harmonische kleuren zorgen voor een natuurlijke blik. ADORE zijn Italiaanse kwaliteitslenzen, bekend om hun hoge draagcomfort, de hele dag lang.

  31.00
 • Eyemed Technologies ADORE Bi-tone (2) – Gekleurde lenzen- Lenson.nl – Verzendkosten € 5.00

  0 out of 5

  ADORE Bi-tone zijn gekleurde maandlenzen van de producent Eyemed Technologies. Let op! Het kleureffect van gekleurde lenzen verschilt afhankelijk van uw natuurlijke oogkleur. ADORE Bi-tone zijn geheel dekkende lenzen met een kleurloze opening voor de pupil en veranderen de natuurlijke oogkleur. De twee kleurlagen creëren een scherp contrast voor een opzienbarende blik. ADORE zijn Italiaanse kwaliteitslenzen, bekend om hun hoge draagcomfort, de hele dag lang.

  31.00
 • Alcon Air Optix Colors (2) – Gekleurde lenzen- Lenson.nl – Verzendkosten € 5.00

  0 out of 5

  Air Optix Colors zijn gekleurde maandlenzen van de producent Alcon. Let op! Het kleureffect van gekleurde lenzen verschilt afhankelijk van uw natuurlijke oogkleur. Air Optix Color is bedoeld om je natuurlijke oogkleur te veranderen. De lens is gemaakt van een materiaal met een glad oppervlak en een hoog zuurstofdoorlatend vermogen. De lens bevat een speciale techniek die drie kleuren combineert om zo tot één kleur te komen. Geschikt voor zowel lichte als donkere ogen. Air Optix Colors is bovendien verkrijgbaar in verschillende sterktes maar ook zonder sterkte, voor diegene die slechts zijn oogkleur wil veranderen.

  34.50
 • Alcon FreshLook Dimensions (6) – Gekleurde lenzen- Lenson.nl – Verzendkosten € 5.00

  0 out of 5

  FreshLook Dimensions zijn gekleurde maandlenzen van de producent Alcon. Let op! Het kleureffect van gekleurde lenzen verschilt afhankelijk van uw natuurlijke oogkleur. FreshLook Dimensions versterken je natuurlijke oogkleur of geven een lichte tint. Deze lenzen hebben een gekleurde irisring wat zorgt voor een intensievere blik. De lenzen zijn ontwikkeld om diepte en dimensie in je ogen te creëren en zorgen er bovendien voor dat je ogen er groter en helderder uitzien.

  49.90